Українські партизани зафіксували прибуття нових військових рф і техніки у Джанкой

Українські партизани зафіксували прибуття нових військових рф і техніки у Джанкой

Українські партизани зафіксували прибуття нових військовослужбовців рф у Джанкой тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ".

Деякі бійці мають східні риси обличчя. Імовірно, прибули з Далекого сходу, республіки Комі та Якутії. Рух "Атеш" повідомляє, що військова техніка позначена білими трикутниками.

"У Джанкой прибув один із підрозділів східного військового округу. Військовослужбовців приїхав забирати КамАЗ із військовим номером 8955вр 25 регіону, що вкотре підтверджує, що військовослужбовці, з великою ймовірністю, прибули саме зі східного округу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Луганщині російська окупаційна влада посилила примусову мобілізацію. Про це повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ЗСУ атакували корабель "Костянтин Ольшанський" українським "Нептуном", ушкодження судна уточнюються. Про це повідомив речник ВМС Плетенчук в ефірі FREEДOM.

Речник ВМС ЗСУ повідомив, що це судно 10 років тому росіяни вкрали в України під час окупації Криму. Вони дев'ять років розбирали його на частини, а за останній рік вирішили відновити, щоб видати за пошкоджений раніше "Мінськ" чи "Оленегорський горняк".

Головне