Українські оборонці вночі збили 30 "шахедів"

Українські оборонці вночі збили 30

Уночі 13 серпня росіяни атакували Україну 2-ма балістичними ракетами Іскандер-М/KN-23 та 38-ма ударними БпЛА типу Shahed. Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

Загалом уночі росіяни запустили по Україні:

  • 2 балістичні ракети «Іскандер-М»/KN-23 із Воронезької області;
  • 38 БпЛА типу Shahed із районів Приморсько-Ахтарська та Курська у рф.

В результаті протиповітряного бою мобільними вогневими групами Сил оборони України, авіацією, зенітними ракетними підрозділами та засобами РЕБ Повітряних сил збито 30 ворожих БпЛА у Миколаївській, Вінницькій, Сумській, Кіровоградській, Херсонській, Чернігівській, Дніпропетровській та Черкаській областях.

До протиповітряного бою залучили мобільні вогневі групи Сил оборони України, авіацію, зенітні ракетні підрозділи та засоби РЕБ Повітряних Сил.

Нагадаємо, російські окупаційні війська атакували Дніпровський район Херсонської області, в результаті поранення отримав 61-річний чоловік. Про це повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Івано-Франківській області силовики затримали двох місцевих підлітків, які організували серію підпалів військових автомобілів. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

 

Головне