Українські дрони дозволяють вражати військові об’єкти ворога на відстані до 1800 км

Українські дрони дозволяють вражати військові об’єкти ворога на відстані до 1800 км

Українські дрони мають здатність вражати об'єкти в росії на відстані до 1800 км від кордону. Про це розповів керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов. 

Він привітав військовослужбовців воєнної розвідки із професійним святом.

"Вдячний кожному військовослужбовцю, ветерану, всім, хто обороняє національні інтереси нашої держави в складі ГУР МОУ. Передбачати дії ворога – системна робота воєнних розвідників, доручена нам Президентом України. Реагувати на загрози, захищати життя українських громадян – наш священний обов’язок, від якого ми ніколи не відступимо", - написав Буданов.

Відомо, що цього року успішним діям воєнних розвідників, Україна довела світу, що Чорне море не належить росії, змусили ворога перекидати свій флот на "безпечну" відстань, покидати морські рубежі, які вони давно вважали своїми.  

"Безпілотні системи, над розвитком яких зараз працюють кращі фахівці, зокрема представники Головного управління розвідки, вже дозволяють вражати військові об’єкти держави-агресора на відстані до 1800 км. Військові аеродроми, які є джерелом постійної загрози для мирних українських міст, здригаються від повітряних атак. Вся інфраструктура РФ, що працює на війну, зазнає і буде зазнавати втрат", - наголосив керівник ГУР.

Нагадаємо, що воїни дев’ятого департаменту ГУР МО України продовжують знищувати російську військову техніку, логістичні об'єкти та укріплення за допомогою ударно-розвідувальних комплексів “Сич” і fpv-дронів.

Як писав "Ми-Україна", бійці Головного управління розвідки Міністерства оборони України провели успішну спецоперацію та знищили великий склад боєприпасів у Воронезькій області рф.

Головне