Українські десантники відбили атаку, знищивши техніку противника (відео)

Українські десантники відбили атаку, знищивши техніку противника (відео)

Українські десантники відбили атаку російських військ, знищивши два танки та три бойових броньованих машини противника. 

Про це повідомили в Telegram-каналі десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Два взводи ворожої піхоти намагалися наблизитися до позицій 46 окремої аеромобільної бригади під прикриттям техніки. Однак, завдяки спільним зусиллям 46 бригади ДШВ та 33 окремої механізованої бригади, наступ було успішно відбито.

В результаті бою знищено кілька одиниць техніки противника, зокрема два танки та три броньовані машини. Один із танків було знищено влучним пострілом військового з 33 омбр. Ще одна бойова машина окупантів знищилася під час зіткнення з мінно-інженерними загородженнями.

“Іншу техніку та особовий склад рівномірно добивали артилерія та сили безпілотних систем нашої славетної 46 бригади ДШВ ЗС України”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 19 жовтня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще майже 1350 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили 12 танків, 39 ББМ, 17 артсистем та 57 коптерів.

Як писав “Ми-Україна” раніше, росія вже два з половиною роки, від початку повномасштабного вторгнення, продовжує риторику про ядерні погрози, проте світ починає ігнорувати такі заяви.

Головне