Українські десантники прорвали ще одну ділянку на кордоні з Курщиною

Українські десантники прорвали ще одну ділянку на кордоні з Курщиною

Десантно-штурмові війська України повідомили про успішну операцію з прориву російського кордону в Курській області. Про це повідомили у Десантно-штурмових військах.

За інформацією військового командування, операцію провели бійці 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади.

Військові оприлюднили відеоматеріали, які демонструють етапи проведення операції. Пророблення проходів в інженерних загородженнях. Вхід українських підрозділів на територію рф, перші сутички в прикордонній зоні.

Військове керівництво України наголошує на важливості таких операцій для підтримки ініціативи та тиску на противника. Подробиці щодо цілей та результатів операції наразі не розголошуються з міркувань безпеки.

Це вже друга успішна операція прориву російського кордону з початку операції на території Курської області рф.

Нагадаємсо, російські окупанти здійснили атаку на автомобіль швидкої допомоги поблизу села Ромашкове Білозерської громади Херсонської області. Про це повідомили у Херсонській обласній прокуратурі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч проти понеділка, 23 вересня, російські окупанти вчергове атакували Україну ракетами й ударними безпілотниками. Оборонцям неба вдалося знищити три ворожі "шахеди". Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Головне