Українські бійці відбили понад 20 ворожих атак на Авдіївському напрямку

Українські бійці відбили понад 20 ворожих атак на Авдіївському напрямку

Протягом доби українські бійці відбили 21 атаку російськіх окупантів на Авдіївському напрямку. На лінії фронту відбулося 64 бойових зіткнень. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

"На Авдіївському напрямку, наші захисники відбили 10 атак ворога в районах Новобахмутівки, Авдіївки, Сєверного та ще 11 атак в районах Первомайського та Невельського Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, безуспішно намагався покращити тактичне положення", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на Лиманському напрямку Сили оборони відбили чотири ворожих атаки в районах східніше Тернів та Веселого Донецької області.

Також три атаки окупантів в районах Кліщіївки та Андріївки Донецької області на Бахмутському напрямку та одну атаку в районі Старомайорського Донецької області на Шахтарському напрямку.

Варто зауважити, що росіяни намагалися 14 разів прорвати оборону українських захисників в районах Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки Донецької області на Мар'їнському напрямку.

Нагадаємо, що на фронті 3 січня відбулось 47 бойових зіткнень, а на Авдіївському напрямку відбили дев'ять атак окупантів. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 7 січня сукупні втрати російської армії у війні проти України зросли на ще 440 солдатів. Сили оборони України також утилізували дев'ять танків, 14 бойових броньованих машин, 13 артилерійських систем та 11 дронів.

Головне