Українські бійці уразили пункт управління та райони скупчення окупантів

Українські бійці уразили пункт управління та райони скупчення окупантів

Протягом минулої доби, 21 січня, на фронті відбулися 68 бойових зіткнень. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Ліквідували пункт управління, район зосередження особового складу, три артилерійські засоби та один засіб ППО окупантів.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили сім атак біля Синьківки Харківської області.

На Лиманському напрямку українські підрозділи відбили п'ять атак окупантів поблизу Тернів, Ямполівки Донецької області та ще шість атак неподалік Білогорівки Луганської області.

На Бахмутському напрямку українські військові відбили сім атак.

На Авдіївському напрямку Сили оборони минулої доби відбили п'ять атак у районах Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 12 атак південніше Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати окупантів у районах Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області, де відбили п'ять атак.

На Запорізькому напрямку українські сили відбили сім атак західніше Вербового та Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку протягом минулої доби противник здійснив шість безуспішних штурмів позицій українських військ.

Нагадаємо, Сили оборони України продовжують нищити російських окупантів. Протягом минулої доби українські захисники ліквідували ще 830 загарбників, а також знищили 11 танків ворога та 21 артилерійську систему. 

За даними Генерального штабу Збройних сил України, з початку повномасштабного вторгнення в Україні загинули 376 860 росіян.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч проти 22 січня сили ППО збили всі вісім запущених безпілотників типу Shahed. Про це повідомили Повітряні Сили.

Вісім "шахедів" знищено зенітними ракетними підрозділами та мобільними вогневими групами Повітряних Сил та Сил оборони України в межах Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей.

Головне