Українська ППО вночі знищила 17 з 18 БПЛА

Українська ППО вночі знищила 17 з 18 БПЛА

Російська окупаційна армія запустила по території України щонайменше 18 ударних безпілотників типу "Шахед". Про це повідомляє командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Українська ППО збила 17 дронів.

"Відбивали повітряний напад противника мобільні вогневі групи Сил оборони України, зенітні ракетні війська, винищувальна авіація та підрозділи радіоелектронної боротьби Повітряних Сил", - йдеться у повідомленні.

У результаті протиповітряного бою збито 17 ударних БПЛА у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій та Хмельницькій областях.

Нагадаємо, армія окупантів намагається активніше атакувати портову інфраструктуру, вони не змінюють тактики проте додають нові акценти. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президенти України і Франції Володимир Зеленський та Еммануель Макрон підпишуть дві угоди щодо виділення Парижем 650 мільйонів євро з метою підтримки місцевих органів влади та критичної інфраструктури, зокрема енергетичної. Про це повідомляє французьке видання LeMonde.

Головне