Українки Лузан та Рибачок автоматично вийшли у півфінал каное-двійки на Олімпіаді-2024

Українки Лузан та Рибачок автоматично вийшли у півфінал каное-двійки на Олімпіаді-2024

Українки Людмила Лузан та Анастасія Рибачок напряму пройшли до півфіналу Олімпійських ігор-2024 у каное-двійці на дистанції 500 метрів. 

У кваліфікаційному заїзді каное-двійки на дистанції 500 метрів українська команда показала вражаючий результат. Наші спортсменки Людмила Лузан та Анастасія Четверікова подолали дистанцію за 1 хвилину 55,88 секунд, поступившись лише китайському екіпажу та здобувши друге місце.

Варто відзначити, що Лузан та Четверікова вже мають олімпійське срібло у цій дисципліні. Їхній наступний виступ у півфіналі заплановано на п'ятницю, 9 серпня.

До Олімпіади-2024 Лузан та Рибачок підійшли, відновивши спільні заїзди лише у 2024 році. Перед цим Лузан змагалася з Валерією Теретою через вагітність та народження дитини у Рибачок.

Нагадаємо, взяли під варту екскерівника Рівненського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який підозрюється у перешкоджанні законній діяльності Збройних Сил України. Про це повідомив Офіс генпрокурора. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, співробітники поліції затримали двох іноземців, які організували незаконний переправлення через кордон українських чоловіків призовного віку. Зловмисники приховували призовників у рефрижераторах з м’ясом.

Головне