Україні вдалося повернути з окупованих територій ще трьох дітей

Україні вдалося повернути з окупованих територій ще трьох дітей

Україні вдалося врятувати з тимчасово захоплених територій ще трьох українських дітей. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. 

"Цього разу з російської окупації вдалося врятувати трьох дітей, серед яких одна дитина позбавлена батьківського піклування", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що з початку 2024 року з тимчасово окупованої частини Херсонської області вдалося повернути 108 дітей, і така робота триває.

Крім того, очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін розповів про евакуацію одного з дітей: восьмирічного хлопчика, якого повернули з тимчасово окупованої території Херсонщини. Дитина разом із батьками перебуває у безпеці.

Нагадаємо, що з окупованої ворогом частини Херсонської області вдалося евакуювати ще одну дитину. Йдеться про восьмирічного хлопчика, який разом з рідними повернувся на підконтрольну Україні території.

Як писали "Ми-Україна" раніше, координаційний штаб погодив проведення евакуації всіх дітей із міста Лиман та ще шести населених пунктів Донецької області. 

Головне