Україні вдалося повернути тіла ще 100 загиблих воїнів: що відомо

Україні вдалося повернути тіла ще 100 загиблих воїнів: що відомо

Україна у п'ятницю, 15 березня, повернула тіла ще 100 загиблих українських захисників. Про це повідомили у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

Після ідентифікації тіла бійців будуть передані родинам для гідного поховання.

"Збройні Сили України забезпечують перевезення репатрійованих тіл та останків до визначених державних установ для передачі представникам правоохоронних органів та судово-медичним експертам для встановлення осіб загиблих", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що загиблих захисників було повернено завдяки взаємодії співробітників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з Об’єднаним центром при СБУ, МВС України, ЗСУ, ГУ ДСНС України.

Нагадаємо, що представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов висловив свою реакцію на заяву росії щодо готовності передати тіла загиблих з літака Іл-76.

Як писав "Ми-Україна" раніше, під час виконання бойового завдання в зіткненні з російськими окупантами загинули бійці 73-го морського центру спеціальних операцій ЗСУ. Українські спецпризначенці забезпечували відхід основних сил групи після виконання бойового завдання.

Головне