Україна знайде рішення на полі бою, незалежно від результатів американських виборів, - Умєров

Україна знайде рішення на полі бою, незалежно від результатів американських виборів, - Умєров

Україна знайде спосіб протистояти військам росії, навіть якщо колишній президент США Дональд Трамп переможе і поставить під загрозу життєво важливу американську підтримку. Про це повідомив міністр оборони України Рустем Умеров у своєму дистанційному виступі на щорічному Форумі з безпеки в Аспені.

"Ми віримо в лідерство США, і ми віримо, що Америка хоче, щоб її партнери та союзники також були сильними. На цьому етапі ми зосередимося на полі бою. Яким би не був результат виборів у США, ми знайдемо рішення", – заявив очільник Міноборони.

Водночас, на щорічному Форумі з безпеки в Аспені, він також наголосив, що Україна не може зупинити російські удари по своїх містах та інфраструктурі, якщо не зможе бити по військовим об’єктам на території рф.

"На цьому етапі ми зосередимося на полі бою. Яким би не був результат виборів у США, ми знайдемо рішення", — додав він.

Умеров зазначив, що Україна розширила мобілізаційні зусилля і продовжить воювати, щоб повернути території.

Нагадаємо, на Торецькому напрямку спостерігається тривожна тенденція, як окупанти застосовують нелюдські методи ведення війни. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив командир взводу 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Станіслав Краснов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, слідчі з ФБР зламали мобільний телефон Томаса Метью Крукса, який стріляв у Дональда Трампа. Про це повідомляє Associated Press.

Головне