Україна запустила серійне виробництво далекобійних ударних дронів

Україна запустила серійне виробництво далекобійних ударних дронів

Україна розпочала масове виробництво власних далекобійних ударних дронів, які можуть атакувати стратегічні об'єкти противника на відстані понад 1000 кілометрів.

Про це розповів генеральний директор "Укроборонпрому" Герман Сметанін у інтерв'ю АрміяInform.

Сметанін заявив про значний внесок українських підприємств, які налагодили ефективну співпрацю з приватним сектором для розширення масштабів виробництва дронів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що зміниться з 1 липня 2024 року: вступ-2024, мобілізація, бронювання в "Дії" та умови для біженців

Також він наголосив на необхідності уникати підходів, що копіюють традиційні методи противника, особливо такого сильного, як росія.

"Ми стали більш нелінійними та інноваційними. росія має величезні ресурси та надпотужну промисловість, тому сліпо копіювати її підхід немає жодного сенсу. Ми змушені бути більш гнучкими та винахідливим. Свого часу Давид зрозумів, що боротися із Голіафом методами самого ж Голіафа - хибна ідея. У підсумку він обрав ту зброю, яка могла принести перемогу, та вміло застосував її", - підкреслив він.

Як писав "Ми-Україна" раніше, китайський уряд зробив нову заяву, в якій запевнив, що більшість тайванців можуть відвідувати материковий Китай "у піднесеному настрої" і без жодних побоювань, незважаючи на нещодавні погрози смертною карою "стійким сепаратистам".

Головне