Україна залишила розміри призових для олімпійців, але мотивація у наших спортсменів зараз інша - Бідний

Україна залишила розміри призових для олімпійців, але мотивація у наших спортсменів зараз інша - Бідний

Україна зберегла розмір призових винагород для олімпійців на попередньому рівні. За золоту медаль спортсмен отримає від держави 125 тисяч доларів. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив виконувач обов'язків міністра молоді та спорту Матвій Бідний.

Однак, за словами посадовця, фінансова винагорода наразі не є основним стимулом для українських атлетів.

Головна мотивація спортсменів сьогодні - наблизити перемогу України. Вони усвідомлюють важливість своїх виступів та присутності національної команди на міжнародних змаганнях.

Український прапор та герб на спортивних аренах викликають хвилю підтримки від представників інших країн.

"Але я переконаний, що це не є найбільшою мотивацією для наших спортсменів сьогодні. Всі думають тільки про наближення нашої перемоги і розуміють значення особистих виступів і присутності національної команди на цих змаганнях. Коли хтось бачить наші прапор та герб, всі приходять і висловлюють свою підтримку", - розповів Матвій Бідний.

Нагадаємо, Франція вживає масштабних безпекових під час проведення Олімпійських ігор 2024 року. Рівень захисту настільки високий, що вже зараз доступ до берегів Сени, де відбудеться церемонія відкриття, обмежений, розповів виконувач обов'язків міністра молоді та спорту України Матвій Бідний.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україні вдалось мінімізувати присутність росіян на Олімпійських іграх. На спортивних локаціях навіть російської мови не чутно, розповів в ефірі "Ми-Україна" в.о. міністра молоді та спорту України Матвій Бідний. 

 

Головне