Україна вже скористалась дозволом США бити по росії, - Салліван

Україна вже скористалась дозволом США бити по росії, - Салліван

Україна вже скористалась дозволом Сполучених Штатів Америки завдавати ударів по рф. Про це повідомив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван.

Радник президента США з національної безпеки в інтерв'ю CBS зазначив, що це було дуже правильне рішення з боку президента США.

"Я взяв за практику давати українцям самим говорити про свої військові операції та їхній вплив. Президент дав дозвіл, українці скористалися ним на полі бою. І одну річ, яку я зазначу, це те, що імпульс цієї операції в Харкові застопорився. Зараз Харків все ще перебуває під загрозою, але росіяни не змогли досягти істотного прогресу за останні дні в цьому напрямку".

Він також наголосив, що Сполучені Штати продовжуватимуть підтримувати Україну в утриманні лінії та відсічі агресуючим російським силам.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав бійців 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади, які воюють на східному напрямку. Про це повідомило командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські загарбники хочуть переформатувати шкільне навчання на тимчасово окупованій території Запорізької області під свої військові потреби.


 

Головне