Україна вже почала виробляти снаряди, але й надалі розраховує на постачання від партнерів - Камишін

Україна вже почала виробляти снаряди, але й надалі розраховує на постачання від партнерів - Камишін

Україна поновила власне виробництво артилерійських боєприпасів. Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін у Брюсселі перед початком форуму.

"Ми почали виробляти артилерійські боєприпаси, але, як і по інших позиціях, їх ніколи не буде достатньо вироблятись в Україні. Скільки б ми не виробляли і як би ми не збільшували власні спроможності, ми будемо й далі залежати від постачання ззовні", – заявив міністр з питань стратегічних галузей промисловості у Брюсселі перед початком форуму.

За його словами, українська промисловість щодня змінюється на стає іншою.

Враховуючи величезний обсяг потреб Сил оборони, як і раніше, розраховує на постачання снарядів від країн-партнерів.

Нагадаємо, Фінляндія, відома своїм високим рівнем готовності до оборони, вживає заходів для посилення своєї військової могутності у відповідь на дедалі агресивнішу поведінку росії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, представники Латвії не будуть відвідувати так звану "інавгурацію" російського правителя Володимира Путіна 7 травня. 

"Представники посольства Латвії не будуть присутні на інавгурації очільника країни-агресора, яка атакує усе, що цінне для нас. Міжнародний кримінальний суд розшукує Володимира Путіна у зв’язку з воєнними злочинами", – заявила очільниця відомства Байба Браже.

Головне