Україна та Угорщина готують договір про двосторонні відносини

Україна та Угорщина готують договір про двосторонні відносини

Президент України Володимир Зеленський і прем’єр Угорщини Віктор Орбан домовилися працювати над угодою, яка зніме двосторонні проблеми. 

"Зміст нашого діалогу з усіх сьогоднішніх питань може стати основою для майбутнього двостороннього документа між нашими державами, який регулюватиме всі наші відносини і буде заснований на дзеркальному підході у відносинах між країнами", – заявив Володимир Зеленський. 

Напередодні Віктор Орбан підтвердив свій приїзд до Києва. Він підкреслив стратегічне значення цього візиту, особливо в контексті вирішення актуальних питань, що стоять перед Європейським Союзом у період головування Угорщини в Раді ЄС.

Нагадаємо, українська судова інстанція винесла вирок співробітнику ФСБ Росії, призначивши йому покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. Агента звинуватили у сприянні підготовці ракетної атаки на об'єкти "Укрзалізниці", розташовані на території Вінницької області. Про це повідомили СБУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, внаслідок російських обстрілів у Херсоні постраждали восьмеро людей, одна жінка померла. Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

 

Головне