Україна та США мають укласти безпекову угоду до кінця травня

Україна та США мають укласти безпекову угоду до кінця травня

До кінця травня Україна та США можуть укласти двосторонню безпекову угоду. Про це повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Четвертий раунд переговорів із США провів керівник ОП Андрій Єрмак. Сторони обговорили найбільш принципові пункти угоди та формулювання низки питань.

"Вдячний переговорним командам за вже проведену роботу - відчутний прогрес щодо узгодження тексту документа. Маємо прискорити процес, щоб фіналізувати укладання двосторонньої безпекової угоди вже цього місяця", - заявив Єрмак.

Він подякував переговорним командам за проведену роботу та повідомив про прогрес щодо тексту документа.

"Маємо пришвидшити процес, щоби фіналізувати укладення двосторонньої безпекової угоди вже цього місяця. Обговорили найбільш принципові положення угоди, формулювання низки питань, а також визначили дату наступного раунду переговорів", — написав Єрмак.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 6 травня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще понад 1100 солдатів. Сили оборони України також знищили чверть сотні танків, 14 бойових броньованих машин, майже 40 артсистем та 34 дрони. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти задіяли додаткові бригади на двох напрямках на Донеччині. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник ОСГВ "Хортиця" Назар Волошин, інформує Слово і Діло.

 
 

 

 
 
 
 
 

 

 

Головне