Україна створює гарячу лінію для допомоги жителям Курської області - Верещук

Україна створює гарячу лінію для допомоги жителям Курської області - Верещук

Україна має бути готова до можливого погіршення гуманітарної ситуації у Курській області рф та прийому звідти біженців. Мінреінтеграції вже запустило цілодобову гарячу лінію. Про це повідомила міністерка з питань реінтеграції Ірина Верещук.

Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України відзначила, що на Курщині можливе погіршення гуманітарної ситуації. Саме тому Україна готується до прийому російських біженців.

"Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, яким потрібна гуманітарна допомога або хочуть евакуюватися до України", - пояснила Ірина Верещук.

Заявку на допомогу можна отримати наступним чином:

  • подзвонити чи написати на номер +38 (093) 367-83-68 через Telegram чи WhatsApp;
  • написати на електронну пошту hotlinesos24@gmail . com.

Нагадаємо, міністр національної оборони Литви Лаурінас Кащюнас вважає, що вторгнення України в Курську область росії є явним приниженням кремлівського правителя Володимира Путіна. Про це Лаурінас Кащюнас заявив в інтерв'ю виданню LRT.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо атакувало Одесу балістичною ракетою ввечері 14 серпня. Загарбники поцілили по припортовій цивільній інфраструктурі, повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Головне