Україна провела переговори з Італією щодо безпекової угоди: про що домовилися

Україна провела переговори з Італією щодо безпекової угоди: про що домовилися

Україна провела переговори з представниками Італії щодо двосторонньої безпекової угоди. Про це повідомили у пресслужбі Офісу президента.

Українську сторону на переговорах представив заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква. Це вже не перші переговори України та Італії щодо двосторонніх зобов'язань у сфері безпеки.

"На виконання доручення президента України Володимира Зеленського та керівника Офісу глави держави Андрія Єрмака проведено черговий раунд переговорів з Італією щодо укладення двосторонньої безпекової угоди", - йдеться у повідомленні.

У відомстві наголосили, що сторони обговорили структури проєкту безпекової угоди, її основні елементи та окремі тематичні блоки.

Також представники України та Італії домовилися щодо наступних зустрічей, які відбудуться вже найближчим часом.

Як повідомляли "Ми-Україна", Україна створила з Туреччиною Спільну робочу українсько-турецьку групу з відбудови. Угоду про це досягнули у Стамбулі під час зустрічі очільника Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова з міністром торгівлі Туреччини Омером Болатом та міністром транспорту і інфраструктури Туреччини Абдулкадіром Уралоглу.

Головне