Зеленський: Україна пропонує розмістити на своїй землі комплексний неядерний стратегічний пакет стримування

Зеленський: Україна пропонує розмістити на своїй землі комплексний неядерний стратегічний пакет стримування

Президент України Володимир Зеленський у третьому пункті Плану перемоги заявив, що розміщення комплексного неядерного пакету стримування на території України забезпечить захист від російської агресії та змусить росію обирати переговори.

Про це сказав глава держави під час промови у Верховній раді.

“Коли росія знає, що відповідь буде, і розуміє, яка це буде відповідь, вони обирають переговори та стабільне співіснування навіть зі стратегічними противниками”, - зазначив Зеленський.

З його слів стримування росії можливе завдяки стратегічному пакету, який Україна пропонує розмістити на своїй території. Неядерний пакет сприятиме захисту України та всієї Європи від будь-якої військової загрози з боку рф.

“Тобто пакет стримування – це факт, що Росія або йде в дипломатію, або йде… до втрати її машини війни. Мир завдяки силі. Peace through strength”, - додав президент.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський, презентуючи План перемоги у Верховній Раді, зробив ключову заяву щодо майбутніх відносин з росією.

Як писали “Ми-Україна” раніше, президент Володимир Зеленський заявив, що Північна Корея передає росії не тільки зброю, але й людей для роботи на російських заводах.

Головне