Україна продовжує переговори з Британією щодо посилення партнерства: в ОПУ заявили про значний прогрес

Україна продовжує переговори з Британією щодо посилення партнерства: в ОПУ заявили про значний прогрес

Україна провела переговори з Великою Британією щодо посилення партнерства. Це вже не перші перемовини Києва та Лондона стосовно поглиблення співпраці.

Як повідомили у Офісі президента України, сторони проаналізували зміни до угоди про посилення співпраці, узгодили її структуру та концепцію.

"Сьогоднішній раунд переговорів чітко показав, наскільки ми близькі в розумінні пріоритетів співпраці між Україною та Великою Британією. Ми не лише стикаємося зі спільними викликами, а й поділяємо спільні цінності, підтримуємо схожі підходи та разом працюємо над тим, щоб Україна здобула перемогу в боротьбі проти незаконного вторгнення росії", – заявив заступник керівника ОПУ Ігор Жовква, який очолив переговорну групу очолив.

Крім того повідомляється, що представники України та Британії обговорили подальші кроки та затвердили графік переговорів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Верховна Рада ухвалила законопроєкт №0268, яким ратифікувала Угоду між Україною та Сполученим Королівством Великої Британії і Північною Ірландією про політичне співробітництво, вільну торгівлю і стратегічне партнерство.

Головне