Україна підписала нову угоду з Британією щодо співробітництва у сфері оборонних матеріалів

Україна підписала нову угоду з Британією щодо співробітництва у сфері оборонних матеріалів

Велика Британія та Україна підписали рамкову угоду для заохочення співпраці в оборонних та промислових питаннях. Про це повідомили на сайті британського уряду

Таке рішення прийняли на військово-промисловій конференції в Києві, в якій взяли участь близько 30 британських оборонних компаній.

Рамкову домовленість з британським урядом підписали Міністр оборони України Рустем Умєров разом із Міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним.

Як повідомили в Міноборони, угода відкриває шлях до надання ще більшої підтримки з боку Великої Британії, залучення найпрогресивніших британських технологій для оборони України.

"Велика Британія є одним із найвідданіших союзників України. Дякую народу і уряду країни за всебічну підтримку, яку вже надано і яка триває!, – зазначив Умєров.

Нагадаємо, Верховна Рада в першому читанні підтримала законопроєкт про посилення відповідальності за військові правопорушення. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни перекинули у Новоросійськ всі серйозні бойові одиниці флоту. Про це повідомив речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук.

Головне