Україна передасть обом кандидатам у президенти США план перемоги — Зеленський

Україна передасть обом кандидатам у президенти США план перемоги — Зеленський

У вересні цього року передасть весь план кандидатам у президенти США — Камалі Гарріс та Дональду Трампу. Про це Володимир Зеленський сказав під час пресконференції на форумі "Україна 2024. Незалежність".

План охоплює кілька стратегічних напрямків. Окрім дій у Курській області, він передбачає зміцнення позицій України в світовій безпековій інфраструктурі.

Важливою складовою є пакет заходів, спрямованих на примус росії до дипломатичного завершення війни. Четвертий напрямок стосується економічної сфери, проте його деталі залишаються нерозкритими.

Презентація цього плану запланована на вересень під час зустрічі з президентом США Джо Байденом. Також планується передати його кандидатам у президенти США - Камалі Гарріс та Дональду Трампу.

Це рішення обумовлене тим, що успішність плану значною мірою залежить від підтримки США, незалежно від результатів майбутніх виборів.

"Курщина входить у план перемоги України. Це дуже важливий план для нас. Я щось можу сказати, але не все. Один із напрямків — де частина зроблена, це Курська область", — зазначив політик.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна вперше позитивно випробувала балістичну ракету вітчизняного виробництва. Про це він сказав під час пресконференції на форумі "Україна 2024. Незалежність".

Як писали "Ми-Україна" раніше, передусім вона зупинила подальшу окупацію Харківської області та зірвала плани створення так званих "буферних зон" на півночі України. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський на форумі "Україна 2024. Незалежність".

Головне