Україна озброїла свої морські дрони Sea Baby новими боєголовками, - генерал СБУ Іван Лукашевич

Україна озброїла свої морські дрони Sea Baby новими боєголовками, - генерал СБУ Іван Лукашевич

Україна модернізувала свої морські дрони, якими вона бʼє по російському флоту, ще більшими боєголовками. Озброїли морські дрони Sea Baby новими боєголовками. Про це повідомив генерала СБУ Івана Лукашевича.

У коментарі Business Insider він повідомив, ці системи пройшли значну модернізацію під час війни і тепер вони стали "сильнішими, ефективнішими і смертоноснішими", ніж раніше.

"У 2024 році ми маємо зовсім інші параметри для безпілотників", — додав бригадний генерал.

Українські військово-морські безпілотники використовувалися для пошкодження та потоплення російських військових кораблів, а також цілей по інфраструктурі з моменту їх появи в 2022 році.

"Особливо в порівнянні з тими, які ми вперше випробували в жовтні 2022 року для атаки російських військових кораблів у Севастопольській бухті", – сказав він.

Нагадаємо, президент Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Теодорос Русопулос засудив атаку росії на Одесу, яка сталася вночі 2 березня. Про це він повідомив у соцмережі Х.

Як писали "Ми-Україна" раніше, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов висловив свою реакцію на заяву росії щодо готовності передати тіла загиблих з літака Іл-76.

Головне