Україна отримала від Заходу ракети до систем ППО Patriot

Україна отримала від Заходу ракети до систем ППО Patriot

Україна отримала від Заходу ракети до систем ППО Patriot. Про це повідомила міністр оборони Іспанії Маргарита Роблес, інформує El Mundo.

Відомо, що під час свого візиту до казарм Санхеніс і Головного військового госпіталю "Орад-і-Гахіас" в Сарагосі, де проходять підготовку українські бійці, Роблес розповіла про отримання Україною засобів протиповітряної оборони.

"Ці ракети призначені для протиповітряної оборони, і повинно бути дуже чітко зрозуміло, що вони призначені для України, щоб захистити себе від нападів, яких вона зазнає від росії", - зазначила вона.

Міністр оборони наголосила на тому, що Україна стала жертвою вторгнення з боку російського диктатора. Володимир Путін несе відповідальність за великі масові вбивства і не проявляє жодних намірів встановлювати обмеження.

Нагадаємо, що на Сумщині внаслідок нічної атаки пошкоджено високовольтний обʼєкт "Укренерго".

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти у ніч на 6 травня здійснили напад на Україну з північного напрямку за допомогою 13 ударних безпілотних літальних апаратів типу Shahed-131/136. Силам ППО вдалося збити 12 з них.

Головне