Україна не може довіряти Путіну щодо припинення вогню, оскільки він вбивця і агресор, - Володимир Зеленський

Україна не може довіряти Путіну щодо припинення вогню, оскільки він вбивця і агресор, - Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що Україна не може довіряти Путіну щодо припинення вогню, оскільки він вбивця і агресор. Про це він сказав в інтерв'ю Bloomberg TV.

Таким чином президент України в інтерв’ю Bloomberg відповів на питання, що він думає про заклики про припинення вогню.

"Домовлялися сторони про cease-fire між Україною та росією, і рф все це зривала постійно і вбивала наших людей. Тому тільки якщо це буде на міжнародному зрозумілому майданчику у присутності країн-лідерів, яким довіряють. Вони можуть мати різні думки, погляди щодо етапів закінчення цієї війни, але ми всі повинні бути на одному боці, довіряти один одному", - підкреслив Зеленський.

Та додав, що сценарій "припинення вогню" можливий лише за умови чітко розробленого плану та гарантій, що рф не буде використовувати cease-fire для того, щоб накопичувати техніку на нашій території, яку вони окупували.

Нагадаємо, начальник Генерального штабу Збройних сил Польщі генерал Вєслав Кукула прибув з робочим візитом до Києва на запрошення Головнокомандувача Збройних сил України Олександра Сирського. Про це  повідомляє Генеральний штаб Війська Польського. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, служба безпеки України зібрала доказову базу на полковника Івана Панченка, командира 159-го винищувального авіаційного полку ЗС рф, причетного до обстрілів бомбардуванні Національного музею Григорія Сковороди на Харківщині.

Головне