Україна націоналізувала судно російського олігарха вартістю понад 1 млрд гривень

Україна націоналізувала судно російського олігарха вартістю понад 1 млрд гривень

Вищий антикорупційний суд стягнув у дохід України майно російського олігарха Олександра Верховського. Про це повідомляє СБУ.

Стягнення звернене на великий риболовецький траулер “Бухта Соколовская”, який до початку повномасштабного вторгнення рф добудовувався у Миколаєві. 

Націоналізований траулер був складовою торговельного флоту підсанкційного олігарха, що входить до найближчого оточення Кремля. Також Верховський є одним із фінансових донорів російської війни проти України.

Вартість промислового судна становить понад мільярд гривень.

“Націоналізований траулер був складовою торговельного “флоту” підсанкційного олігарха, який входить до найближчого оточення Кремля. Також Верховський є одним із фінансових донорів російської війни проти України”, – уточнює СБУ.

Нагадаємо, у ДБР затримали у Києві ексначальника Одеського обласного ТЦК та СП Євгена Борисова після того, як за нього була внесена застава у сумі 12 мільйонів гривень за попереднім обвинуваченням. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у застосунку "Дія" у вівторок, 28 травня, відновили роботу сервіси з перереєстрації автомобіля та обміну посвідчення водія. Про це повідомила пресслужба. 

Головне