Україна націоналізує трубні заводи, пов'язані з російським олігархом Горіловським, - Офіс генпрокурора

Україна націоналізує трубні заводи, пов'язані з російським олігархом Горіловським, - Офіс генпрокурора

Україна вирішила націоналізувати трубні заводи, які пов'язані з російським олігархом Мироном Горіловським. Про це повідомили у Офісі генерального прокурора.

За даними ОГПУ,  йдеться про націоналізацію шести підприємств, зокрема і двох трубних заводів.

"За матеріалами Офісу генерального прокурора Міністерством юстиції України подано позов до Вищого антикорупційного суду про застосування до співвласників російської корпорації "Група Поліпластик" санкції - стягнення в дохід держави активів. Йдеться про шість українських підприємств, серед яких два трубних заводи", - зазначили в ОГПУ.

Також у Офісі додали, що "Група Поліпластик" є великим промисловим конгломератом, який займається виробництвом високотехнологічних полімерних труб і композитних полімерних матеріалів. Власники корпорації підтримують загарбницьку політику росії та надають матеріали для російського міноборони і підприємств військово-промислового комплексу рф.

Як відомо, вищезгаданий олігарх Мирон Горіловський є головою ради директорів в корпорації "Група Поліпластик".

Як повідомляли "Ми-Україна", профільний заступник Голови АРМА Павло Великоречанін та управління розшуку продемонстрували ефективну роботу, розшукавши за кордоном активи громадянина України, якого підозрюють у розтраті 64 мільйонів гривень.

Головне