Україна має виграти війну, щоб вступити до НАТО, – речник Радбезу США

Україна має виграти війну, щоб вступити до НАТО, – речник Радбезу США

Координатор зі стратегічних комунікацій у Раді національної безпеки Білого дому Джон Кірбі заявив на брифінгу в понеділок, що для вступу в НАТО Україна повинна виграти війну проти рф.

Джон Кірбі зазначив, що після завершення бойових дій, в України залишиться протяжний кордон з рф, а також постійна загроза в галузі безпеки.

"Джо Байден вірить у те, що НАТО - майбутнє України. Є багато речей, які мають бути зроблені, перш ніж вони зможуть приєднатися до Альянсу, як і будь-який інший член Альянсу", - додав він.

Президент США Джозеф Байден заявив, що "він вірить у те, що НАТО - це майбутнє України. І є багато речей, які мають бути зроблені, перш ніж вони зможуть приєднатися до Альянсу, як і будь-який інший член Альянсу".

Нагадаємо, Київ винуватить Сполучені Штати у затягуванні підготовки українських льотчиків на винищувачах F-16. Українська сторона вважає, що з цієї причини до завершення року ми матимемо недостатню кількість підготовлених пілотів. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський підписав закон про імплементацію норм європейського законодавства з роумінгу. Про це повідомили на сторінці документа на сайті Ради.

Головне