Україна має домовленості про нові безпекові угоди ще з кількома країнами, - Володимир Зеленський

Україна має домовленості про нові безпекові угоди ще з кількома країнами, - Володимир Зеленський

Україна має домовленості про підписання безпекових угод ще з кількома державами. Про це президент Володимир Зеленський повідомив у коментарі журналістці телемарафону за підсумками безпекової конференції у Мюнхені.

"Три угоди є. Сьогодні в нас була розмова ще з кількома країнами, є домовленість про безпекові угоди. Навіть конкретизували деякі нюанси, де були питання або розбіжності. Погоджені ще декілька угод", - сказав президент нашим колегам з телеканалу Інтер.

Зазначивши, що пропрацьовується також окрема безпекова угода зі США: "Я не вважаю, що це альтернатива допомоги від США. Це дуже важлива, абсолютно інша, потужна допомога, на яку зможуть розраховувати українці, не на рік чи два, а на 10 років. Але десятирічний термін угод про гарантії безпеки не означає, що весь цей час в Україні триватиме війна. Це говорить про те, що ці країни з нами".

Нагадаємо, верховний суд ООН відкриває тиждень слухань щодо правових наслідків окупації Ізраїлем палестинських територій. Про це повідомляє видання Reuters.

Під час яких перед суддями виступлять представники понад 50 держав світу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, смерть Олексія Навального у колонії в рф може стати причиною погіршення відносин між Белградом та Москвою. Відповідну заяву в інтерв'ю Prva Televizija зробив сербський президент Александар Вучич, пише Euronews.

 

Головне