Україна готується до дезінформаційної кампанії Кремля проти Зеленського

Україна готується до дезінформаційної кампанії Кремля проти Зеленського

Українська влада стурбована тим, що президент Володимир Зеленський є вразливим для російської дезінформаційної кампанії. Про це повідомляє видання Bloomberg.

Київ готується до спонсорованого Кремлем наративу, який намагатиметься використати сумніви щодо авторитету президента, щоб дестабілізувати суспільну довіру, зокрема серед українських військових.

"Це не думка західних партнерів чи, можливо, когось всередині України, а наратив і програма Російської Федерації", — заявив глава держави раніше.

Розвідка країн G7 отримала документи, які підтверджують план Кремля.

Нагадаємо, прикордонники, разом з побратимами з Нацгвардії відпрацювали дроном по ворожому "Муром-М" на Запорізькому напрямку. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російсько-окупаційні війська завдали удару по місту Курахове на Донеччині. Унаслідок атаки в місті поранено 16 людей. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Двоє поранених перебувають у важкому стані. Нині люди, які зазнали травм, перебувають у лікарні та отримують медичну допомогу.

Головне