Угорщина планує ратифікувати членство Швеції в НАТО, - Віктор Орбан

Угорщина планує ратифікувати членство Швеції в НАТО, - Віктор Орбан

Очільник угорського уряду Віктор Орбан запросив прем'єр-міністра Швеції Ульфа Крістерссона відвідати Угорщину задля обговорення вступу країни до Північноатлантичного альянсу. Про це повідомив Віктор Орабан.

Прем’єр країни зазначив, що він мав розмову з генсеком Альянсу Єнсом Столтенбергом. Після цього він запросив у Будапешт прем’єр-міністра Швеції.

"Сьогодні надіслав прем’єр-міністру Швеції Ульфу Крістерссону лист-запрошення щодо його візиту до Угорщини для перемовин про вступ Швеції у НАТО", - написав Орбан у соцмережі X.

Нагадаємо, в авіапарку Головного управління розвідки Міністерства оборони України з’явився ще один гелікоптер Мі-2 АМ-1. Про це повідомили у воєнній розвідці України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у середу, 24 січня, прем’єр-міністри України Денис Шмигаль та Словаччини Роберт Фіцо зустрілись в Ужгороді, внаслідок чого змогли дійти згоди в низці питань.

Про це очільник українського уряду повідомив у своєму Telegram-каналі. За його словами, під час переговорів сторони дійшли згоди з низки питань і мають конкретні домовленості. 

Головне