Ударні дрони MAGURA готуються вражати російські кораблі: "Єдині новини" та партнери медійники зібрали 10 млн на морський безпілотник для ГУР

Ударні дрони MAGURA готуються вражати російські кораблі:

Національний телемарафон "Єдині новини" спільно з глядачами зібрав 10 мільйонів гривень для купівлі ударних морських дронів MAGURA V5 у рамках масштабного збору коштів для Головного управління розвідки Міністерства оборони. 

Збір оголосили до Дня журналіста і станом на 9 серпня небайдужі українці переказали на рахунок збору 10 022 619 гривень.

Тож завдяки усім, хто долучився до збору, вже зовсім скоро українська безпілотна гроза морів MAGURA V5 вражатиме нові ворожі бляшанки.

Як відомо, збір проводився спільними зусиллями учасників марафону - Starlight Media, 1+1 Media, ТК Рада, Ми-Україна, Inter Media Group, ДП "Мультимедійна платформа іномовлення України" (канали "Дім" та FREEДОМ), "24 каналу" та Благодійного фонду "24", РБК-Україна, Українського радіо, TAVR Media та радіо "Промінь".

"Дякуємо кожному, хто долучився та закликаємо продовжувати активно, спільними зусиллями підтримувати наших захисників та донатити на потреби українського війська", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли "Ми-Україна", попри всі зусилля росіян захистити свій флот від українських безпілотників Magura, Збройним Силам України вдається успішно долати їхні спроби протидії.

Головне