Удари росіян по Дніпру: під завалами знайшли тіло, а в лікарні померла поранена

Удари росіян по Дніпру: під завалами знайшли тіло, а в лікарні померла поранена

Рятувальники виявили тіло загиблої під звадами будинку у місті Дніпро, по якому росіяни вдарили 28 червня, таким чином кількість жертв тієї атаки зросла до трьох. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Сергій Лисак.

У лікарні померла жінка, яка дістала поранення під час російського удару по Дніпру 3 липня − тож кількість жертв цієї атаки зросла до шести.

Крім того, в лікарні померла 60-річна жінка, яка отримала поранення під час учорашньої атаки на місто. 

Загалом загинули шестеро людей.

"Вночі під завалами дніпровського будинку, який росіяни понівечили у п'ятницю, рятувальники виявили тіло жінки. Це вже третя жертва того удару. У лікарні померла 60-річна жінка, яка отримала поранення під час учорашньої атаки на місто.  Загалом загинули шестеро людей", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Харківському напрямку ситуація залишається контрольованою, ворог продовжує свої активні штурмові дії по всій лінії бойового зіткнення. Основна мета росіян - вийти до Борової та закріпитися на річці Оскіл. розповів в ефірі "Ми-Україна" , командир 1-го штурмового батальйону 3-ї окремої штурмової бригади Володимир Фокін. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупаційні війська використовують методи залякування, щоб перешкодити своїм солдатам здаватися в полон Збройним Силам України. Про це повідомив військовослужбовець Андрій Отченаш.

Головне