Удар ЗСУ по полігону росіян біля Кринок - це відповідь на "дедлайни Путіна" , - Сергій Братчук

Удар ЗСУ по полігону росіян біля Кринок - це відповідь на

Удар ЗСУ по полігону росіян біля Кринок - це відповідь на "дедлайни Путіна". Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук.

Речник Української добровольчої армії Південь зазначив, що це не єдиний успіх наших захисників на південному напрямку за ці дні.

"Стратегія, яка обрана Силами оборони, дає свої результати. Це, перш за все, знищення ворожої логістики - командних пунктів, пунктів управління, особового складу. Дорозвідка проводить роботу щодо удару по полігону, але мова йде про десятки загиблих окупантів", - додав він.

Напередодні ЗСУ нанесли удар по одному з полігонів, який розміщений ворогом на лівому березі Дніпра, є значні втрати у ворога.

Речник зазначає, що це не єдиний успіх Сил оборони.

Нагадаємо, російські окупаційні війська у середу, 21 лютого, атакували авіаційними бомбами прикордоння Харківської області. Внаслідок цього загинула людина і ще одна постраждала.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у середу, 21 лютого, у Кривому Розі, що в Дніпропетровській області, у частині будинків зникло теплопостачання через ворожі обстріли. Аварійні бригади працюють цілодобово. Зокрема, вони відновлюють мережі, щоб якомога швидше повернути опалення криворіжцям.

 

Головне