Удар рф по Одещині не вплине на стабільність роботи української енергосистеми

Удар рф по Одещині не вплине на стабільність роботи української енергосистеми

Окупанти поцілила в один з інфраструктурних об'єктів Одеської області. Це не вплине на роботу української енергосистеми. Про це повідомив голова правління "Укренерго" Володимир Кудрицький в ефірі "Єдиного марафону".

Який саме об'єкт був ушкоджений, не розповідають. Проте наголосили, що це є об'єкт регіонального значення.

"На стабільність роботи енергосистеми сьогоднішня атака, очевидно, не вплине", – сказав він.

Нагадаємо, сили протиповітряної оборони у суботу, 18 листопада, збили над Одещиною один безпілотник. Про це повідомили у Силах оборони півдня України.

Відомо, що противнику вдалося влучити в енергетичний обʼєкт, одна людина отримала поранення, її госпіталізували до медичного закладу.

"В Одеському районі відбулось влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури, пошкодило адмінбудівлю. На місці спалахнула пожежа, яку локалізували. Один співробітник отримав поранення, його госпіталізували", - йдеться в повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, протягом доби західні кордони України з ЄС та Молдовою перетнули 69 тисяч осіб. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

"України минулої доби виїхали 36 тисяч людей. 22 тисячі з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники розповіли, що до до України упродовж доби в’їхали 33 тисячі людей, з яких 28 тисяч - українці.

 

 

 

Головне