Удар рф по Чернігову: момент вибуху потрапив на камери (відео)

Удар рф по Чернігову: момент вибуху потрапив на камери (відео)

В мережі з'явилося відео, на якому видно момент російського удару по центру Чернігова вдень 19 серпня.

Момент удару потрапив на камери відеоспостереження. На відео видно, що удар був досить потужним.

У той же час в Чернігівській міській раді стверджують, що виставку, по якій і били росіяни, не узгоджували з міською владою.

"Офіційно. Проведення виставки, яка відбувалася сьогодні, 19 серпня 2023 року, у місті, з Чернігівською міською радою не погоджувалося. Жодних дозволів не надавалося", - заявили в міськраді.

Голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, зі свого боку, заявив, що усім постраждалим в результаті російського удару по Чернігову виплатять матеріальну допомогу.

Також він додав, що місцева влада створила штаб ліквідації наслідків і найближчим часом всі пошкоджені в результаті удару будинки будуть відновлені.

За останніми даними, в результаті удару рф по Чернігову загинули сім осіб, у тому числі одна дитина. Понад 90 людей звернулися за допомогою, 25 з яких знаходяться в лікарні.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські окупанти вдень 19 серпня обстріляли центр Чернігова балістичними ракетами. Спочатку було відомо про пʼятьох загиблих та 37 постраждалих. Згодом кількість жертв зросла до семи. Спочатку в лікарні померла постраждала шестирічна дівчинка. А після цього рятувальники знайшли під завалами тіло жінки.

Головне