Удар по центру Чернігова 19 серпня: кількість постраждалих збільшилася до 214 людей

Удар по центру Чернігова 19 серпня: кількість постраждалих збільшилася до 214 людей

Через ракетний удар по Чернігову 19 серпня за допомогою звернулися загалом 214 людей. Оновлені дані станом на 29 серпня навів очільник Чернігівської міської лікарні №2 Владислав Кухар, передає "Суспільне Чернігів".

Наразі 47 людей перебувають у лікарнях, двоє у важкому стані, це дитина та доросла людина. Також до медзакладів Києва перевезли четверо пацієнтів, двоє з яких у важкому стані. 10 людей вже виписали з лікарень.

Як відомо, російське окупаційне військо посеред білого дня 19 серпня обстріляли центр Чернігова. Удар ракетою "Іскандер" прийшовся по місцевому драмтеатру. На ту мить там проводилась зустріч представників бізнесу та волонтерської спільноти. В результаті ракетного обстрілу постраждали також містяни, які перебували в центрі Чернігова – йшли з церкви, або просто проїжджали поряд.

В обласному центрі 19-21 серпня оголосили днями жалоби у зв‘язку з терористичною атакою росіян на місто.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за оцінкою Головного управління розвідки Міноборони у рф залишається щонайменше 585 ракет, якими вони можуть бити по Україні.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.