Удар по Снігурівці: загиблих вже троє, шість людей зазнали поранень

Удар по Снігурівці: загиблих вже троє, шість людей зазнали поранень

В результаті обстрілу міста Снігурівка на Миколаївщині 27 травня загинуло троє людей. Оновлені дані станом на 16:54 навів очільник місцевої ОВА Віталій Кім. 

"Троє людей загинуло та шість постраждали внаслідок російської атаки по Снігурівці. Двоє постраждалих – 17-річні дівчина та хлопець", - зазначив він. 

Роботи на місці удару досі тривають. 

Як відомо, обстріл Снігурівка стався посеред біла дня. Ворог поцілив у мийку самообслуговування, застосувавши для ураження ракетне озброєння. 

Нагадаємо, російське окупаційне військо вчергове вгатило керованими авіаційними бомбами по Харкову. Вибухи в двох районах обласного центру прогриміли близько 16:16. На цю годину відомо про 11 поранених в результаті атаки. Одна з поранених, яка перебувала у тяжкому стані, загинула.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Харкові тривають роботи з ліквідації наслідки обстрілу будівельного гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові. Наразі відомо про 18 загиблих та 48 поранених. Ще п'ять осіб вважаються такими, що зникли безвісти. Правоохоронці не припиняють пошуки, оскільки в гіпермаркеті можуть ще залишатися тіла.

Головне