Удар по селу Гроза: кількість загиблих знову зросла

Удар по селу Гроза: кількість загиблих знову зросла

Станом на 11 жовтня кількість загиблих в селі Гроза Харківської області, куди під час поминального обіду вдарила російськоа ракета, зросла до 55 людей.

Про це повідомив Дмитро Чубенко, речник Харківської обласної прокуратури, передає "Укрінформ".

За його словами, протягом останньої доби ще дві жінки були ідентифіковані серед загиблих; до цього часу їх вважали зниклими безвісти.

Триває ідентифікація тіл загиблих, і зараз ще троє людей вважаються зниклими безвісти.

"На основі поданих родичами заяв про зниклих осіб, загальна кількість загиблих може збільшитися до 58 осіб. Криміналісти та судово-медичні експерти проводять складну роботу щодо ідентифікації загиблих. Наприклад, тіло одного з чоловіків, який перебував в епіцентрі вибуху, було розірвано щонайменше на 19 частин", - додав речник прокуратури.

Нагадаємо, у середу, 11 жовтня, СБУ викрила зрадників, які навели російський "Іскандер" на село Гроза у Харківській області, яка вбила у кафе 5 жовтня.

Зрадниками виявились двоє місцевих жителів 30-річний Володимир Мамон та його молодший брат 23-річний Дмитро Мамон. Під частини окупації населеного пункту минулого року вони перейшли на сторону росіян. Так вони обидва отримали "посади" у лавах російського "управління внутрішніх справ військово-цивільної адміністрації Харківської області".

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Кулеба розповів, чи допоможе Румунія посилити українську ППО.

Головне