Удар по Павлограду: кількість поранених зросла до 64 осіб

Удар по Павлограду: кількість поранених зросла до 64 осіб

Внаслідок удару балістичними ракетами по Павлограду постраждало 64 особи. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. 

Відомо, що російські загарбники застосували п'ять ракет типу "Іскандер-М"/KN-23, українські сили ППО збили два БпЛА над регіоном.

"Складний день для області. Кількість постраждалих у Павлограді зросла до 64. Психологічну допомогу надали 37 людям", - зазначив Лисак. 

У Нікополі внаслідок обстрілів постраждав 49-річний чоловік. У місті пошкоджена інфраструктура, 2 будинки, 2 торговельні павільйони, господарська споруда, сталося займання.

Крім того, від ворожих атак постраждали Марганецька та Мирівська громади, в результаті загорівся приватний будинок і господарські споруди.

Варто зауважити, що по Нікопольщині ворог здійснив понад півтора десятки ударів, застосовуючи важку артилерію, дрони-камікадзе та скили боєприпасів з БПЛА.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська у пʼятницю, 6 вересня, обстріляли селище Вільшани Харківського району, в результаті отримав поранення працівник підприємства. 

Як писав "Ми-Україна", російські окупаційні війська завдали удару КАБами по селищу Краснопілля Сумського району Сумської області. Внаслідок ворожої агресії загинула жінка і четверо людей поранені, серед них 15-річна дівчина.

Головне