Удар по Костянтинівці: росіяни хотіли вчинити черговий терористичний акт

Удар по Костянтинівці: росіяни хотіли вчинити черговий терористичний акт

Ворог хотів вчинити черговий терористичний акт під час обстрілу супермаркету в Костянтинівці, що на Донеччині. Про це в ефірі "Ми-Україна" заявив експерт з питань авіації, заступник директора української компанії виробників РЕБ Анатолій Храпчинський.

За його словами, використання ракети було повязано з тим, що їм було треба чимось ударити, щоб створити черговий терористичний акт.

"Скоріш за все, використання цієї ракети було повязано з тим, що їм було треба чимось ударити, щоб створити черговий терористичний акт. І була обрана ракета з малим радіусом дії. Насправді вона не передбачає роботу по таких цілях, тому що це ракета, яка класифікується як "повітря-поверхня", але для ударів по наземним пунктам управління, техніці, засобах ППО… На мою думку, це повязано з тим, що є певне обмеження, і ми бачимо активні удари по складах з зброєнням, аеродромах – це значно зменшило можливість використання цих засобів ураження", – зазначив Храпчинський.

Нагадаємо, що внаслідок ворожого обстрілу Сумщини поранень зазнали дві людини. Протягом минулої доби російські загарбники 124 атакували регіон з різних видів зброї.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент України Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар російських окупантів по Київщині, який призвів до загибелі чотирирічної дитини.

Головне