Удар по Херсону: щонайменше п’ятеро людей загинули, троє поранені

Удар по Херсону: щонайменше п’ятеро людей загинули, троє поранені

У середмісті Херсона 1 жовтня окупанти атакували ринок, внаслідок чого щонайменше п'ятеро людей загинули.

Про це повідомляє  Голова Херсонської ОДА Прокудін Олександр.

У Херсоні, в середмісті, відбулася атака з боку окупантів, внаслідок якої постраждали торгівельні точки на місцевому ринку. 

За попередньою інформацією, під час раптового обстрілу, коли херсонці зранку купували та продавали продукцію, щонайменше вісьмох осіб було травмовано.

За оновленими данними відомо, що п’ятеро людей загинули, ще троє отримали поранення. Потерпілих оперативно доставили до медичного закладу, де вони перебувають під наглядом лікарів. 

“росіяни атакували місто близько 9 ранку, коли вся наша країна схилила голови в жалобі та хвилиною мовчання вшановувала памʼять загиблих захисників і захисниць. Це черговий доказ підлості та ницості нашого ворога”, - підкреслили у МВС України.

Нагадаємо, ввечері 30 жовтня армія рф завдала удару по селі Антонівка на Херсонщині внаслідок цього 83-річна жінка постраждала внаслідок атаки російського безпілотника.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти продовжують обстрілювати мирне населення Дніпропетровщини. Під удар потрапили місто Нікополь та кілька громад району - Покровська, Червоногригорівська та Марганецька. Внаслідок обстрілів найбільше постраждала Марганецька громада, де було пошкоджено три багатоповерхові будинки.

Головне

Україна уважно та з тривогою стежить за ситуацією у Лівані після рішення Ізраїля розпочати наземну військову операцію на півдні країни, заявили у Міністерстві закордонних справ України.