Удар по будинку у Покровську: кількість постраждалих зросла до 12 осіб

Удар по будинку у Покровську: кількість постраждалих зросла до 12 осіб

Удар по будинку у Покровську на Донеччині, який армія рф здійснила близько десятої ранку 15 лютого, призвів до травмування щонайменше 12 осіб . Ще троє людей наразі перебувають під завалами багатоповерхівки, в яку поцілили ворожі снаряди.

Оновлені дані навів очільник місцевої ОВА Павло Кириленко.

На місці розгорнуто оперативний штаб.

В ОВА повідомили, що мешканців, чиї квартири зазнали руйнувань внаслідок обстрілу, забезпечать тимчасовим житлом, одягом, харчуванням.

Удар по будинку у Покровську: під завалами досі знаходяться люди

Нагадаємо, 15 лютого вранці окупанти здійснили обстріл житлового мікрорайону “Сонячний” у Покровську. Гатили по житловій забудові із РСЗВ “Смерч”.

Росіяни не припиняють щоденно атакувати Вугледар, Авдіївку, Бахмут та ніші населені пункти Донеччини. Так, минулої доби три години поспіль противник накривав вогнем місто Часів Яр. Пошкоджень зазнали як мінімум 12 будинків, підприємство, промзона і газогін.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Україна в січні отримала від Європейського Союзу та Сполучених Штатів 4,2 мільярда доларів допомоги. У поточному місяці розраховуємо на ще понад 2 млрд доларів. Ці кошти необхідні Україні для покриття критично важливих витрат: фінансування зарплат і пенсій, освіту та медицину.

13 лютого в  Україну прибула місія Міжнародного валютного фонду. МВФ у березні може затвердити нову програму фінансової підтримки України на суму 16 мільярдів доларів. Уже в перший рік дії нової програми Україна може отримати від 5 до 7 мільярдів доларів.

Головне