Удар КАБами по Запоріжжю: один поранений - вкрай важкий, діти - у середньому стані

Удар КАБами по Запоріжжю: один поранений - вкрай важкий, діти - у середньому стані

Після нічного обстрілу Запоріжжя російськими окупантами 48-річна жінка перебуває у вкрай важкому стані в реанімаційному відділенні однієї з лікарень міста. Лікарі діагностували у неї множинні травми, повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

За його словами, ще троє людей залишаються в медзакладах обласного центру. 

Двоє дітей, які постраждали під час обстрілу 23 вересня, - у відділенні хірургії. Їхній стан середнього ступеня важкості. 

Обстріл Запоріжжя стався 24 вересня в проміжок з 21:30 до 21:52. Російські військові завдали по місту чотири удари керованими авіабомбами (КАБ). Атака призвела до руйнувань на території міського кладовища та в приватному секторі. Вибухова хвиля та уламки пошкодили житлові будинки, гаражі, господарські споруди, автомобілі та об'єкти інфраструктури.

Перед цим, 23 вересня, росіяни обстрілювали Запоріжжя впродовж двох годин. Прильоти були зафіксовані у приватному секторі. В результаті авіаудару загинув чоловік, ще чотири людини отримали травми, з них дві дитини.

Як писав “Ми-Україна” раніше, у ніч на 25 вересня російські окупаційні війська ракетами атакували Одеську область. Як повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер, попередньо Х-59/69 влучила по відкритій території в Одеському районі. Внаслідок цього відбулося загоряння сухої трави на площі 100 м2. Пожежу оперативно ліквідували.

Головне