Удар "Іскандерами" по Миколаєву: зросла кількість постраждалих

Удар

Число потерпілих внаслідок ракетного удару по Миколаєву, який армія рф здійснила напередодні, 17 березня, зросло до дев'ятьох осіб. Про це повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім. 

Вечірні дані свідчили про вісьмох постраждалих, серед яких одна неповнолітня особа. Ранкові дані про дев'ятьох травмованих включать дві дитини. Усі, хто зазнав ушкоджень через черговий прояв російської агресії нині отримують всю необхідну лікарську допомогу. 

В результаті обстрілу Миколаєва балістикою одна людина загинула

"Пошкоджено приватні та багатоквартирні будинки, цивільні автомобілі. Також зруйновані ділянки мережі зовнішнього освітлення, частина трамвайних колій та контактної мережі", - йдеться у повідомленні ОВА. 

Наразі в обласному центрі тривають відновлювальні та ремонтні роботи. 

Як відомо, 17 березня посеред білого дня російські загарбники вдарили ракетами по Миколаєву. Перший вибух у місті прогримів о 13:56, повторний - о 14:06. Ворог атакував обласний центр балістичним озброєнням, попередньо, ракетами "Іскандер-М". Боєприпаси агресор скеровував з території тимчасово підконтрольного росіянам Криму. 

Нагадаємо, військовослужбовці рф  у ніч проти 18 березня здійснили чергову дронову атаку по Україні. Для завдання ураження ворог застосував дрони-камікадзе у кількості 22 одиниць. Безпілотники-камікадзе агресора українські оборонці збивали у повітряному просторі над дев'ятьма областями, знищивши в цілому 17 засобів повітряного нападу. Одним з об'єктів російської дронової атаки стала Кіровоградська область. Зафіксовані влучання та руйнування як житлової, так і промислової інфраструктури

Як писав "Ми-Україна" раніше, ворог упродовж ночі та ранку 18 березня майже чверть сотні разів відкривав вогонь по мирних містах та селах Сумщини. Противник вкривав область з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, а також застосував ракетне озброєння. В цілому зафіксовано 144 вибухи.

Головне