Участь в реконструкції "Борисполя" візьме американська компанія AECOM

Участь в реконструкції

Участь в реконструкції "Борисполя" візьме американська компанія AECOM.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" підписав з американцями меморандум про взаєморозуміння, який передбачає відновлення та модернізацію інфраструктури аеропорту і авіаційного сектору України в цілому.

Компанія AECOM має досвід участі у відновлювальних роботах різної складності по всьому світу - вона та її дочірні компанії брали участь у післявоєнній відбудові в Іраку, Афганістані та Боснії, а також у відновленні після стихійних лих у Непалі, Гаїті, Японії, Індонезії та країнах Карибського басейну.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та міністр оборони Рустем Умєров зустрілись з міністром оборони Сполучених Штатів Ллойдом Остіном у Києві в понеділок, 20 листопада.

Про це Залужний повідомив у своєму Telegram-каналі. Головком ЗСУ розповів, що разом з начальником Генштабу Сергієм Шапталою він взяв участь у перемовинах з американськими партнерами. На чолі української делегації був міністр оборони України Рустем Умєров. Водночас, крім Ллойда Остіна, в Україну прибув Верховний головнокомандувач Обʼєднаних Збройних Сил НАТО в Європі, командувач Збройних Сил США в Європі генерал Крістофер Каволі.

"Доповів про обстановку на фронті. Детально обговорили спільні плани у короткій, середній та довгостроковій перспективах. Окремо зупинилися на потребах та технологічних рішеннях, які посилять наші спроможності на полі бою. Продовжуємо працювати на засадах відкритості та максимальної довіри", - зазначив Залужний.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський назвав хорошою зустріч з міністром оборони Сполучених Штатів Ллойдом Остіном, який вранці 20 листопада приїхав до Києва з неофіційним візитом.

Головне