УАФ та Adidas представили нову форму збірної України

УАФ та Adidas представили нову форму збірної України

Українська асоціація футболу (УАФ) оголосила про початок співпраці з компанією Adidas, яка стане ексклюзивним постачальником форми для всіх українських збірних команд.

Новий технічний спонсор вже представив домашній комплект форми на сезон 2024/2025.

Дизайн нової форми натхненний національним прапором України. Комплект включає фірмові три смужки Adidas на плечах та патріотичний напис "Слава Україні" на спині. За задумом розробників, нова форма символізує нерозривний зв'язок між українською культурою та футболом.

                                                   

Президент УАФ Андрій Шевченко прокоментував нову співпрацю: "Для нас велика честь повернутися до родини Adidas. У нас вже є успішний досвід роботи з компанією — саме в їхній формі національна збірна виступала на Євро-2012. Ми прагнемо досягти найвищого рівня в усіх наших національних командах і раді співпрацювати з таким провідним виробником".

                                                           

Варто зазначити, що нова форма буде використовуватися всіма збірними командами України, включаючи чоловічі, жіночі та молодіжні склади. Дебют нової форми відбудеться вже 11 жовтня в матчі проти збірної Грузії.

                                                             

Цей контракт замінює попередню угоду з іспанською компанією Joma, яка була технічним спонсором української збірної з 2017 року.

Як писали "Ми-Україна" раніше, збірна України з футболу викликала додатково двох гравців для участі в жовтневих матчах Ліги націй 2024/25. До команди долучилися півзахисник Олександр Назаренко з клубу "Полісся" та голкіпер Дмитро Різник з "Шахтаря".

Головне