У жовтні в застосунку "Резерв+" запрацює сервіс рекрутингу

У жовтні в застосунку

У застосунку "Резерв+" у жовтні почне працювати сервіс рекрутингу, в доступі будуть актуальні вакансії у військових частинах. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Новий сервіс анонсувала заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко під час виступу на конференції IT Arena у Львові.

За словами Черногоренко, новий сервіс значно розширює лінійку сервісів, які надає Міноборони військовим та цивільним особам.

"Ми ставили перед собою амбітну мету, щоб застосунок "Резерв+", крім базової функції оновлення даних, став інструментом, де військовозобов'язаний, призовник чи резервіст міг розв'язати свої питання у кілька кліків. І відкриття можливості обрати собі місце служби — один із важливих кроків, які ми робимо для цього. Поступово ми будемо покращувати функціонал сервісу. Тож чекатимемо відгуків користувачів про свій досвід", - заявила вона.

Сервіс рекрутингу у "Резерві+" допоможе користувачам обрати посади, які найбільше відповідають їхньому досвіду, вмінням і вподобанням.

Варто зауважити, що будуть доступні як бойові, так і небойові позиції.

Нагадаємо, що до 9 листопада діятимуть відстрочки від мобілізації, після чого їх необхідно буде продовжити. Цей термін обумовлений набуттям чинності новим указом президента про продовження строку мобілізації.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, заступниця голови оборонного відомства Катерина Черногоренко зазначила, що електронний документ для військових розроблять протягом наступних півроку.

Головне